Què és goolNatura?

goolNatura© es un portal web on els usuaris poden trobar informació relacionada amb el món de l’oci i esports outdoor en general: excursions, caminades, travesses, curses, rutes turístiques, etc. Tota aquesta informació es mostra de forma interactiva mitjançant l’ús d’itineraris i punts d’interès relacionats. Cada element que hi apareix disposa d’informació detallada amb accés a diferents tipus d’arxius multimèdia (panoràmiques 360º, fotografies, vídeos, sons, webcams, etc...) i són accessibles tant des de la pròpia web com des de les APPs mòbils associades per a Android i IPhone.

El portal també disposa d'una revista on l'usuari hi pot trobar una gran varietat d'articles extensos dels itineraris publicats en la web, així com informació general d’interès relacionada amb el sector.

Gran part de la informació es d’accés gratuït tot i que d’altra es d’accés restringit per als nostres subscriptors. Fes clic aquí per a mes informació sobre les avantatges de fer-te subscriptor.

goolNatura© es un projecte realitzat per SITEM S.L. i la Revista "Natura i Aventura" i es troba cofinançat per el Ministerio de Industria, Energía y Turismo, dins el Plan Nacional de Investigación Científica, desarrollo e Innovación Tecnológica 2008-2011 con el número de referència TSI-090500-2011-48. El projecte compta amb la col•laboració i assessorament del Parc Científic i Tecnològic del Turisme i Oci (Universitat Rovira i Virgili -Tarragona).